Lanzarote Duikverzekering

Neem je duikverzekering mee

Safari Diving adviseert u dat volgens de Spaanse wet (B.E. no. 280, 22 november 1997, Ministerio de Fomento), een duiverzekering voor duikers verplicht is. Bij sommige reisverzekeringen is het duiken gedekt. Zorg dat u goed op de hoogte bent over de inhoud van uw verzekering, het kan zijn dat de dekking niet volledig is.

De kosten van medische behandelingen in het buitenland kunnen hoog oplopen wanneer u een behandeling in het ziekenhuis of in een recompressiekamer nodig heeft. Om financiële problemen te voorkomen, zorg voor een duikverzekering met een goede dekking.

Wanneer u niet de noodzakelijke dekking heeft om hier te duiken in Lanzarote breekt u de wet en moet u alle medische kosten volledig zelf betalen. Wanneer u duikt met Safari Diving vragen wij u bij de inschrijving het volgende:

 

Details van: Naam verzekeringsmaatschappij, Polisnummer, Datum Polis, Noodnummer verzekering en de procedures die men moet volgen i.v.m. een noodgeval.

Origineel document – u heeft bewijs nodig dat u verzekerd bent. Wij accepteren bijvoorbeeld niet als u verteld dat u via uw bank verzekerd bent maar hier geen zichtbaar bewijs van heeft.

Voor instructeurs die hier les willen geven terwijl zij duiken bij Safari Diving hebben een dekking nodig voor Spanje (email ons voor details), samen met een aansprakelijkheidsverzekering die een dekking heeft tot €5.000.000,-. Uw studenten hebben ook een verzekering nodig.

Als u ons deze noodzakelijk gegevens niet kunt tonen of geen verzekering heeft, kunnen wij u per direct verzekeren voor een redelijke prijs. Geen polissen doormailen a.u.b.

Onthoud u a.u.b. dat de meeste duikverzekeringsmaatschappijen zich houden aan de sport duik activiteiten die worden uitgevoerd volgens de regels van het veilig duiken zoals beschreven bij u certificering bij uw duikmaatschappij zoals BSAC, PADI, SSI e.d.

Dit is tevens van belang op welke diepte u van plan was te duiken.

 


Safari Duikverzekering

Hier wat voorbeelden met websites die u een duikverzekering kunnen aanbieden:

www.daneurope.org
www.diveassure.com
www.divinginsuranceuk.com
www.dive-master.net

Als alternatief kunt u een duikverzekering afsluiten bij Safari Diving Lanzarote.

Dekking voor: EUR:
1 Dag €5
1 week €12,50
1 Maand €24,50
1 Jaar €42.40

 

Let op! Als u 70 jaar of ouder bent heeft u uw eigen verzekering nodig, onze verzekering dekt u dan niet meer.