Over Ons

Duiken op Lanzarote met Safari Diving, direct aan het strand

Safari Diving is al meer dan 35 jaar gevestigd in Puerto del Carmen, direct aan het strand van Playa Chica. Daarmee is de duikschool slechts een paar stappen verwijderd van de beste duiklocaties. We verwelkomen duikers van alle organisaties, zoals PADI, SSI en NOB om die fantastische plekken te ontdekken.

 

 


Ontdek de must-see duikplekken in Puerto del Carmen en Playa Blanca

Uniek is de combinatie met Dive College Lanzarote. Daarmee heb je als duiker een tweede thuisbasis in Playa Blanca, ook direct aan het strand. Voor duikers is het dus heel eenvoudig om de must-see duikplekken in zowel Puerto del Carmen als Playa Blanca te ontdekken. Transport wordt geregeld en je hoeft niet te sjouwen met duikflessen en uitrusting. Alles wat je nodig hebt krijg je gewoon ter plaatse. Je duikt dus op de beste duikplekken vanaf de best gelegen duikscholen op Lanzarote. Dat wil je als duiker niet missen!


Geen extra kosten

Er zijn geen extra kosten voor boot, - of nachtduiken.

Het steiger waar de boot u ophaalt voor onze dagelijkse bootduiken (max 5 √° 10 min varen), is direct naast de deur gelegen.

Voor meer informatie over de duiken in Lanzarote kunt u ons programma bekijken met kantduiken, bootduiken en nachtduiken.

 Duikcursussen in Lanzarote

PADI en SSI

Safari Diving is een ideale plek om te leren duiken, met helder en ondiep water op een beschut rif direct voor de duikschool. Wij bieden duikcursussen aan voor elk niveau. Je kunt kiezen uit PADI of SSI.
Bij Safari Diving kun je gewoon cursus in het Nederlands doen.

Al het cursusmateriaal zoals: boeken, duikmaterialen, en certificering zijn bij de prijs inbegrepen.

Bezoek onze duikcursussen pagina voor meer informatie over onze cursussen.


Proefduik

Die eerste kennismaking met het duiken in die prachtige onderwaterwereld is een ervaring om nooit te vergeten!

Doe een proefduik in zee met ons. Na een korte uitleg over het gebruik van het duikmateriaal en andere belangrijke regels neemt een instructeur je mee voor die unieke eerste duikervaring.
 

Internationaal en professioneel duikteam

Ons professionele team met hun jarenlange duikervaring en kennis van de duiklocaties hier op Lanzarote staat garant voor een geweldige duikervaring.
Zij zullen je wijzen op het unieke onderwaterleven hier, waaronder engelhaaien, roggen, barracuda, octopus, en zelfs zeepaardjes, en nog veel meer.

Je bent verzekerd van een warm welkom van ons vriendelijke team en we zijn ervan overtuigd dat je naar huis gaat met bijzondere herinneringen aan jouw duikervaring met Safari Diving!


Accommodatie in Lanzarote

Safari Diving kan u helpen met het vinden van uw vluchten en accommodatie.

 

Speciale aanbiedingen voor groepen

Al jaren verwelkomt Safari Diving groepen die bij ons komen duiken of cursus doen. Dankzij de samenwerking met Dive College is het aanbod van duikplekken nog interessanter en gemakkelijker geworden.
Neem contact met ons op en vraag naar onze speciale groepskortingen.