Over Ons

De duikschool is direct gevestigd op het strand in Puerto del Carmen

Na een aantal jaren als agentschap in Engeland gewerkt te hebben voor Safari Diving, werden Steve en Wendy Hicks de trotse eigenaren van Safari Diving hier in Puerto del Carmen op Lanzarote.

 

Safari Diving Lanzarote is een duikschool waarbij hoge standaard voor duikers veiligheid en kwalitatieve opleidingen voorop staat.

 

Deze prijswinnende duikschool bestaat al meer dan 35 jaar en heeft in de loop der jaren vele prestigieuze prijzen gewonnen zoals de  ‘Q’ Award, Sports Diver Dive centre of the Year voor Europa, Midden Oost en Africa, en zijn ook gekwalificeerd als duikschool voor het Ministerie van Defensie (één van maar 10 wereldwijd).


De beste duiklocatie in Lanzarote

Maar een paar stappen verwijderd van de beste duiklocaties in Lanzarote.

Onze duikschool heeft de beste locatie voor het duiken in Lanzarote, het is de enige duikschool op Lanzarote die direct op het strand gelegen is.

Safari Diving is gevestigd op het strand genaamd Playa Chica in Puerto del Carmen, een paar stappen verwijderd van het water, dus geen lange wandelingen of busritjes naar de duiklocatie met volledige uitrusting.

Playa Chica is een mooie en veilige baai. Het is de hoofdlocatie m.b.t. kantduiken op het eiland.


Geen extra kosten

Er zijn geen extra kosten voor boot, - of nachtduiken.

Het steiger waar de boot u ophaalt voor onze dagelijkse bootduiken (max 5 á 10 min varen), is direct naast de deur gelegen.

Voor meer informatie over de duiken in Lanzarote kunt u ons programma bekijken met kantduiken, bootduiken en nachtduiken.

Safari Diving Lanzarote verwelkomd duikers van alle organisaties, inclusief: PADI, SSI, BSAC, NAUI, NOB en CMAS.

 


Duikcursussen in Lanzarote

BSAC, PADI, en SSI-duikcursussen

Safari Diving is de ideale plek om te leren duiken, met helder en ondiep water in een beschut rif voor onze duikschool.

Wij bieden duikcursussen aan op elk niveau, van proefduikjes tot hoge opleidingen.

U kunt kiezen uit een duikorganisatie van uw voorkeur: BSAC, PADI, of SSI.

Bij Safari Diving kunt u momenteel uw cursus doen in het Engels, Nederlands, Spaans, Duits, Italiaans en Frans.

Al het cursusmateriaal zoals: boeken, duikmaterialen, en certificering zijn bij de prijs inbegrepen tot het niveau van Dive Master. De verplichte duikverzekering tot Open Water niveau.

Bezoek onze duikcursussen pagina voor meer informatie over onze cursussen.


Proefduik

Het is een ervaring om nooit te vergeten, een kennismaking met de wonderen van het duiken voor degene die het nog nooit geprobeerd hebben.

Een instructeur geeft u uitleg over het gebruik van het duikmateriaal en de effecten van het duiken voordat hij u meeneemt voor uw eerste duikervaring.

 

Internationaal duikteam

Dit prijswinnend team met jaren duikervaring hier in Lanzarote en fantastische kennis van de duiklocaties hier in de Atlantische oceaan verzekert u de beste duik ooit.

Zij weten ons zeeleven te vinden zoals Engelhaaien (grootse getalen in de wereld), Barracuda, Octopus, Zeepaardjes, Roggen, Schildpadden en veel veel meer.

U bent verzekerd van een warm welkom van ons vriendelijke team en zijn overtuigd dat u naar huis gaat met bijzondere herinneringen van uw duikervaring met Safari Diving Lanzarote.


Accommodatie in Lanzarote & Vluchten

Safari Diving kan u helpen met het vinden van uw vluchten en accommodatie.

U kunt ook contact opnemen met onze reisagent in Nederland.

Rien, onze reisagent kunt u advies geven over accommodaties die in de buurt gelegen zijn van de duikschool en het centrum van Puerto del Carmen.

Voor huurauto’s en transfer van groepen vanaf de luchthaven kunt u de pagina accommodatie en huurauto’s bekijken of ons een email sturen voor meer informatie.

 

Speciale aanbiedingen voor duikpaketten, cursussen en groepen

Speciale aanbiedingen voor duikpaketten en duikcursussen.

Ontvang een gratis duik wanneer u van tevoren boekt.

Voor mensen die hun duikpakket van tevoren betalen (geld voor 6 duiken en meer), en sommige duikcursussen met Safari Diving krijgt u een gratis extra duik.

Om uw duikactiviteiten van tevoren te boeken kunt u contact opnemen met Rien: Boekingen & Cursussen

Safari Diving kan u helpen met het vinden van uw vluchten en accommodatie.

U kunt ook contact opnemen met onze reisagent in Nederland.

Rien, onze reisagent kunt u advies geven over accommodaties die in de buurt gelegen zijn van de duikschool en het centrum van Puerto del Carmen.

Voor huurauto’s en transfer van groepen vanaf de luchthaven kunt u de pagina accommodatie en huurauto’s bekijken of ons een email sturen voor meer informatie.

 

 


Aanbieding Duikgroepen

Vraag naar onze nieuwe kortingen voor duikgroepen!!! Eén persoon gratis en nog betere deals!

Neem contact met ons op en vraag naar onze laatste speciale groepskortingen: Boekingen Duikgroepen Lanzarote