Safari Diving Lanzarote Team
Adam

Adam maakte kennis met duiken in september 2010 en heeft er zoveel van genoten dat hij al zijn cursussen snel voltooid heeft om in mei 2011 een PADI Open Water Instructor te worden.

Hij is erg gretig om zijn kennis en enthousiasme over te dragen aan anderen om te leren duiken. Hij heeft hiervoor de kans bij Safari Diving.

Sinds hij teamlid bij Safari Diving is, is hij ook een SSI Diving Instructor en BSAC Instructor geworden. Verder heeft hij ook een RYA boat skippers cursus voltooid. Ook word hij technisch opgeleid voor de visuele en hydrostatische test van duikflessen.

 

 


Deborah

Debora komt uit Italië (Milaan), en verhuisde naar Lanzarote in 2003 om aan de slag te gaan als manager voor het animatieteam in verschillende hotels.
Ze haalde haar open water cursus in 2011, en vanaf dat moment veranderde duiken haar leven totaal!
Aan het einde van elke cursus die ze haalde wilde ze alleen maar meer en kon niet wachten met het starten van de volgende cursus, totdat ze in juni 2013 haar OWSI haalde en vervolgens in 2015 haar SSI instructeur en inmiddels nu ook BSAC instructeur.
Op 5 mei 2014 kwam Deborah ons duikteam versterken. Iets waar ze heel erg blij mee was, net als ons!
Zij zegt: Ik wacht op jullie met een grote glimlach op mijn gezicht en kan met jullie praten in vijf verschillende talen!!! Veel bubbels en op naar de zeepaardjes en luipaard zeeslakken!!!
Haar favoriete hobby naast de wereld rondreizen is onderwaterfotografie.

 

 

 


 

Mauro

Mauro is geboren in Santiago in Chillie en heeft het grootste gedeelte van zijn leven in de televisiewereld gewerkt. Hij besloot naar Lanzarote te verhuizen met het idee om een duiker te worden om zijn passie voor de zee en videografie te combineren.
Hij kreeg les van Duitse instructeurs totdat hij CMAS 3 sterren was en haalde daarna zijn Padi instructeurs opleiding. Sinds kort is hij ook een SSI en BSAC instructeur.
Hij heeft meer dan 4000 duiken op zijn naam, en houd van surfen, bioscoopfilms en de wereld rondreizen.

 

 

 


Marco

Marco is de Nederlandse instructeur van Safari Diving Lanzarote.
Zijn eerste ervaring was een proefduik in 1997 in Mexico en was meteen verslaafd aan duiken. De Padi Open Water cursus haalde hij in 2000 en na een aantal jaren de Advanced cursus in Nederland.

Hij besteedde meer tijd aan het duiken en dacht er serieus over na om instructeur te worden.
De daaropvolgende jaren behaalde hij de vervolgcursussen en werkte vrijwillig naast zijn drukke baan als kaptein, en piloot (rondvluchten boven Rotterdam) als Divemaster bij een duikschool in Rotterdam.

Hij besefte dat duiken hem de meeste voldoening gaf en besloot een instructeur te worden. Geleerd van de beste in veel ervaring op gedaan in Nederland.

Na een aantal vakanties in Lanzarote werd het hem duidelijk: dit is wat ik wil doen en waar ik thuishoor!

  

 

Keaton

Keaton (Keats) is één van de Engelse teamleden bij Safari Diving Lanzarote. Hij heeft vele duiken gemaakt zowel lokaal als rond de wereld. Hij is geboren in Hull (Engeland) en verhuisde naar Lanzarote toen hij 4 jaar was. Opgegroeid op dit eiland leerde hij van de zee houden. Net terug van zijn reis rond de wereld zegt hij:

Nu ben ik terug op de plek waar ik ooit leerde duiken, het is goed om weer thuis te zijn! Ik leer graag andere talen en spreek al Spaans, Duits en Engels. Ik ben verslaafd aan muziek van de 70s en 80s en de nieuwste films en tv series, dus aarzel niet om mij ernaar te vragen. Ik kijk ernaar uit om met jullie te duiken hierbij Safari Diving Lanzarote.


Joaquin (beter bekend als Joki)

Joaqin kwam in 1998 naar Lanzarote vanaf het Spaanse Baskenland (Noorden van Spanje). Hij werkte voor een andere duikschool voordat hij het Safari Diving team versterkte. De schipper van onze boot is tevens een PADI en CMAS instructeur.

Yokin heeft heel veel plezier met duiken en lesgeven bij ons, in zijn vrije tijd vindt u hem op zijn zeilboot.