Vakantie Lanzarote

rini karin duiken lanzarote bookingsWij regelen alles voor een onbezorgde duikvakantie

Beste duiker(ster),

Laat uw reis toch door ons regelen!

Wij Karin & Rien Reijnhout adviseren, bemiddelen en boeken uw gehele (duik) vakantie voor u alleen, voor u met uw gezin of voor u met uw duikclub – vereniging.

Vlucht, accommodatie, het duiken en/of cursussen (of een andere sportieve activiteit), de duik-, annulerings- en/of reisverzekering, een huurauto enzovoort, alles kunnen wij voor u vooraf boeken.

Wij zijn de agenten van Safari Diving in Nederland en België en doen de boekingen bij een reisburo die is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Safari Diving in Nederland zal echter alles met u afhandelen.

ACCOMMODATIE

Lanzarote appartementen en villa's

Safari Diving biedt een aantal verschillende accommodaties aan, van appartementen met logies, logies/ontbijt, halfpension en volpension tot villa's, natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid en de grootte van uw groep.

Wij verwijzen u graag naar de accommodatie pagina voor meer informatie.

Om u een goede prijsopgave te kunnen doen hebben wij de volgende informatie van u nodig: vertrekdatum, aantal nachten, aantal personen en het type accommodatie.

DUIKUITRUSTING

Wij verhuren complete duikuitrustingen

Indien u ervoor kiest uw eventuele eigen duikuitrusting niet mee te nemen dan kan Safari Diving u een complete en moderne duikuitrusting verhuren. Voor grote groepen is het belangrijk dat u ons op voorhand laat weten hoeveel uitrusting u nodig heeft zodat wij dit voor u kunnen reserveren.

SPECIALE AANBIEDING

Voordelige groepskortingen

Voor groepen duikers hanteren wij een kortingstarief en als er minimaal 7 duikers in uw groep zijn betaalt de organiserende duiker niets voor zijn of haar duiken.

Duikprijzen Lanzarote

HUUR AUTO

Uw auto staat klaar op Arrecife luchthaven of bij uw vakantieverblijf

Mocht u een auto willen huren dan kan Safari Diving dit voor u regelen. Er zijn genoeg mooie plekken te bezichtigen op Lanzarote. Bijvoorbeeld: Jameos del Aqua (een onderaardse grot met een diep meer aan de noordoostkant van het eiland) , Mirador del Rio, (uitzichtspunt voor het eiland Graciosa) de Vuurbergen (een lavagebied waar zeven dorpen onder liggen), El Golfo (half krater gevuld met sterk verzilt water) , Tequise (zondagsmarkt) en La Geria (druivenranken met bodega's tegen de bergen).

Wij verhuren wat u wenst, van een Fiat cinquecento tot een Jeep 4 wheel-drive!

Klik hier voor aanbod auto's

VERZEKERINGEN

Duik verzekering op Lanzarote verplicht

Wilt u een annulerings- en / of reisverzekering afsluiten? Geen probleem, onze reisagent verzorgt dit voor ons. Denk er aan dat u in Spanje een verzekering nodig heeft die u tijdens het duiken dekt voor uw eigen medische kosten en voor wettelijke aansprakelijkheid ten opzichte van derden.

Deze verzekering kan onderdeel zijn van uw reisverzekering. Safari Diving dient dit te controleren, neemt u dus uw reisverzekering mee naar de duikschool.

Zo niet, dan kan Safari Diving ter plekke een duikverzekering voor u af sluiten.

Kortom, u hoeft uw stoel niet meer uit voor het regelen van uw vakantie!

Duikverzekering verplicht op Lanzarote

facebook circle blog diving 70Safari Diving Blog

Voor nieuws and recente foto´s bezoek onze FB Blog

google maps diving lanzarote 70Duikplaatsen en Duikprogamma

Voor meer informatie bezoek onze Duiken op Lanzarote pagina.

Certificate of Excellence - Divecentre LanzaroteSofD Badge DivingBest EMEA divecentre 120px
Minstry of Defence approved Dive Centre - only 10 worldwide and rewarded by as Sport Diver as Dive Centre of the year 2016 for Europe, Middle East and Africa
Safari Diving Lanzarote - Duikcentrum - Puerto del Carmen - Lanzarote - Canarische Eilanden